// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/VIDEO: Părinții elevilor, nemulțumiți de desființarea claselor de gimnaziu de la Școala din Micești și mutarea copiilor la altă unitate școlară: “Copiii noștri nu sunt o marfă. Nu îi trimitem la altă școală”

La sfârşitul lunii ianuarie, părinții elevilor din clasele V-VIII de la Școala cu clasele I-VIII din Micești, au aflat că Inspectoratul Școlar are în vedere desfiinţarea claselor de gimnaziu, începând din anul şcolar viitor și mutarea elevilor la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia.

La sfârşitul lunii ianuarie, părinții și elevii de la Școala cu clasele I-VIII din Micești au aflat că în anul şcolar 2018-2019 copiii urmează să fie transferați la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, după desființarea claselor de gimnaziu de la școala menționată.

Nemulțumiți de acest fapt, părinți și elevi s-au întâlnit, marți începând cu ora 18.00, în sala de sport a unității școlare pentru a căuta soluții.

“Ce înseamnă copiii noștri, o marfă, bani? Noi vrem ca școala să aibă continuitate, să ne menținem chiar dacă sunt 13 elevi”, au spus părinții.

“Toți guvernanții și-au pus legi după plăcerile lor și noi nu am avut ce face. O metodă alternativă ar fi să nu ne trimitem copiii la școală în toamnă și să vedem ce fac, ne lasă copiii fără școală? Ei fac ce vor și noi nu avem ce face. Nu se poate așa ceva”, au mai precizat oamenii.

Ca reacţie de nemulţumire, o petiție în care sunt cuprinse motivaţiile pentru păstrarea claselor V-VIII în cadrul școlii a fost semnată de părinți. Reprezentanți ai acestora urmează să afle care sunt modalitățile legale prin care pot opri desființarea claselor V-VIII, de la Școala din Micești.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO/VIDEO: Părinții elevilor, nemulțumiți de desființarea claselor de gimnaziu de la Școala din Micești și mutarea copiilor la altă unitate școlară: “Copiii noștri nu sunt o marfă. Nu îi trimitem la altă școală”

  1. Gogu 23.01.2018 la 21:14

    Ah ce-mi place!!!

  2. drag de apuseni 25.01.2018 la 11:13

    Ce va fandositi atata.Scoala din Micesti a fost desfiintata si pe vremea lui Boc.Atunci s-au desfiintat mult mai multe scoli