Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Moment de reculegere la Poliția Locală Alba Iulia, după decesul a doi colegi din țară, în urma infecției cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 24 noiembrie, la ora 12:00, polițiștii locali din Alba Iulia au ținut un moment de reculegere pentru doi colegi din țară, care au decedat în urma infecției cu COVID-19.

Cătălin Simion, polițist local în cadrul Poliției Locale Buzău, a decedat la vârsta de doar 48 de ani, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. Acesta efectua misiuni de verificare a celor carantinați, iar din relatările colegilor sindicaliști, acesta era „echipat cu o mască și o pereche de mănuși pe care o folosea 12 ore”.

Longin Ghinescu, în vârstă de 50 de ani, din cadrul Poliției Locale Târgoviște s-a stins din viață după o săptămâmă în care a a luptat împotriva coronavirusului.

YouTube video

“Zi neagră pentru noi, polițiștii locali. Colegul nostru, Longin Ghinescu, de la Serviciul Circulație, a încetat din viață după o săptămână de luptă chinuitoare cu virusul perfid. Ne-a fost alături, în linia întâi, a muncit, a fost dedicat, un exemplu și un coleg bun cu fiecare.

Nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima durerea, a plecat la nici 50 de ani dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de tine, acolo în împărăția Lui. Regrete eterne și sincere condoleanțe familiei. Noi nu te vom uita, rămâi în sufletele noastre, Ghinis!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgoviște.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea