Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| MASACRU în Apuseni: Un URS a atacat şi omorât mai multe animale din zona Bucium

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| MASACRU în Apuseni: Un URS a atacat şi omorât mai multe animale din zona Bucium

În cursul zilei de duminică, 4 septembrie, mai multe animale atacate, dar și rămășițele acestora, au fost descoperite de cetățenii din zona comunei Bucium.

„Cele mai grase și frumoase sălbăticiuni cred că se află la Bucium, Alba zona Conțu Vîlcoi. Au trăit bine vara asta, au mâncat 9 animale, 8 de la mine și 1 de la alcineva. Chiar protejăm animalele, le asigurăm și hrana !!!”, a transmis Vasile Morariu, viceprimarul comunei Roșia Montană, prin intermediul paginii de socializare.

Autoritățile locale au fost la fața locului și încearcă să obțină autorizație de recoltare sau relocare.

Potrivit viceprimarului din Roșia Montană, cel care a făcut publice imaginile, anul acesta au pierit 9 animale, dintre care 8 ale sale și una apartinând altei persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO | Protest spontan al cetățenilor din Munții Apuseni, la Prefectura Alba: Cer reabilitarea drumului național DN 74 Astăzi, 8 decembrie, în Munții Apuseni a pornit un protest spontan, unde moții au blocat drumul național DN74, după ce, vreme de 3 ani, drumul încă nu a fost modernizat. Aceștia s-au deplasat la sediul Prefecturii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare