FOTO/ VIDEO/ Marșul Factorilor Poștali 2018, la Alba Iulia – Ediție dedicată Centenarului, cu 84 de participanți din toată țara

La Alba Iulia se desfășoară, sâmbătă, 14 iulie, Marșul Factorilor Poștali, faza națională, un eveniment cu o veche tradiţie şi cu o semnificaţie specială pentru Poşta Română.

Ajunsă la cea de-a 39-a ediţie, competiţia operatorului naţional de servicii poştale este dedicată, în acest an, Centenarului, și are ca traseu Șanțurile Cetății Alba Carolina, pe o distanță de două ture complete pentru bărbați și o tură pentru femei.

S-au aliniat la start 84 de poştaşi din toată ţara, câştigători ai ediţiilor judeţene ale competiţiei. Câștigătorii vor participa la Balcaniada Factorilor Poştali, care va avea loc în toamnă.

La eveniment sunt prezenți: ministrul secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor Adriana Kalapis, secretar general MCSI Adrian Găvruță, directorul general al Poștei Române Mircea Tudosie, președintele Sindicatului Liber Poșta Română Matei Brătianu, directorul Oficiului Județean de Poștă Alba Daniela Văduva, președintele SLPR Alba Nicolae Albu, președintele Consiliului Județean Alba Ion Dumitrel, vicepreședintele CJ Alba Marius Hațegan și alți reprezentanți ai instituțiilor județene și locale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...