Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Mai mulți jandarmi și polițiști decat manifestanți la protestul din Alba Iulia împotriva restricțiilor impuse de Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doar o mână de albaiulieni s-au strâns sâmbătă, 3 aprilie, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia, pentru a protesta împotriva măsurilor anti-COVID impuse de Guvern. După ce protestele au început în forță luni, „flacăra” s-a stins rapid, astăzi numărul forțelor de ordine fiind mai mare decât al manifestanților.

Sendy Țălnar, cea care a mai inițiat două astfel de proteste a postat un mesaj pe pagina personală de facebook, prin care i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă, pentru a-și proteja drepturile.

„Astăzi, vă avea loc Adunarea Publica, începând cu orele 15.00 din fața Catedralei ! Acest Meeting se va desfășură în mod civilizat și pașnic, astfel că vă rugăm pe toți cei prezenți să păstrați o atitudine civică solidară și civilizată ! De asemenea, îi rugăm pe toți cei care doresc să participe, să nu aibă asupra lor băuturi alcoolice sau să se afle sub influenţa acestora – să nu aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestei adunări. Totodată, vă rugăm pe toți să purtați masca, în spirit de solidaritate, masca pe care sper cât de curând că în aer liber macar să nu mai fim obligați să o purtam !

YouTube video

Astfel, vă aduc la cunoștință că Aceasta Adunare Publica din Alba Iulia, vă avea loc în intervalul orar 15.00 – 19.00 și, după ce ne vom întâlni în fata Catedralei (unde intenționam să stam aproximativ o ora), vom face un mars pietonal pe următorul traseu : Catedrala – Bulevardul Transilvaniei, Bulevardul Revoluției (OMV) – Retur: Bulevardul Revoluției, strada Cloșca – Catedrala !

Daca și pe d-voastră vă deranjează masurile și restricțiile adoptate prin hotărârile privind contextul pandemiei de covid 19 și aveți curajul să luptați pentru drepturile și libertățile d-voastră și ale celor dragi, veniți cu un mesaj prin care vă exprimați nemulțumirea sau nemulțumirile !

Mulțumim Celor care credeți că SCHIMBAREA se afla în Fiecare dintre Noi și care aveți Curajul să faceți ceva în sensul acesta ! Luptați pentru Copiii Voștri, pentru Familia Voastră, Pentru Voi, pentru o ROMÂNIE NORMALA ! Noi vom fi Acolo, indiferent de vreme! Vii și Tu ? Mulțumesc oamenilor legii care ne vor asigura paza și protecția !

Să ne vedem Sănătoși și încrezători că Meritam o Viață mai Buna, o Viață NORMALA, în care Libertatea de a Alege este Respectată și Garantată!”, a fost mesajul postat de Sendy Țălnar pe facebook.

[nggallery id=8141]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea