FOTO-VIDEO: Fiul fostului deputat Corneliu Olar s-a însurat cu o frumoasă cântăreață de muzică populară. Nuntă cu aproape 1.000 de invitați, într-o locație de lux din Alba Iulia

nunta-cornelut-olar11Sâmbătă seara a fost nuntă cu ștaif la Alba Iulia. Fiul fostului deputat al moților Corneliu Olar s-a însurat cu o frumoasă cântăreață de muzică populară și a avut parte de un ospăț de zile mari, la care au participat aproape 1000 de persoane. Evenimentul s-a desfășurat într-o locație de lux, iar dintre invitați nu au lipsit autoritățile județene, politicienii și primarii din zona Munților Apuseni.

După ce în urmă cu un an de zile, Corneliu Olar și-a măritat fiica, a venit rândul feciorului să-și unească destinul. Corneluț s-a căsătorit, sâmbătă, cu aleasa inimii sale Ancuța Matei. Iar dacă nunta Iuliei a strâns aproximativ 1200 de persoane, nici a lui nu a fost departe, adunând aproape 1000 de oameni care au dorit să fie alături de ei în cea mai importantă zi din viața lor.

Desfășurată într-unul dintre restaurantele cu renume din Alba Iulia, la Pavilion ”Allegria”,  nunta a fost una fastuoasă, cu băutură aleasă, bucate pe săturate și muzicanți ”fără număr”, care au ținut ringul de dans plin întreaga noapte.

Înainte de petrecere, cei doi miri, ambii de o eleganță aparte, au spus ”DA„ în fața lui Dumnezeu la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Șibot, comuna în care s-a născut și și-a petrecut copilăria mireasa, Ancuța Matei.

Printre cei care le-au urat mirilor „Casă de piatră„ s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorul Alexandru Pereș, primari de comune și șefi de instituții publice și deconcentrate.

Corneliu Olar a fost deputat PDL de Alba în legislatura 2008 – 2012, anterior a avut patru mandate de primar al comunei Horea, iar acum este la cel de-al cincilea mandat în aceeași localitate istorică,  după ce a fost ales ca edil la alegerile locale din 2016.

Membru cu state vechi în partidul democrat liberalilor, Corneliu Olar se află din nou pe lista alegerilor parlamentare din parte PNL Alba, cu șanse reale de a câștiga un nou mandat de deputat în Parlamentul României, având în vedere că este al doilea pe listă.

Reamintim că la nunta fiicei sale, Iulia Olar, a participat și fostul președinte al României, Traian Băsescu împreună cu soția. Vedeți și FOTO: Nuntă moțească ”cu ștaif”, în Apuseni. Fiica fostului deputat Corneliu Olar s-a căsătorit. Traian Băsescu și soția sa, Maria, printre invitați

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...