Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, VIDEO: Cum arată Stadionul ”Minaur” din Zlatna, înainte cu o zi de marele meci din cupă dintre FC Unirea Alba Iulia și FCSB

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stadionul “Minaur” din Zlatna va fi în centrul atenției fotbalului românesc, urmând să găzduiască cel mai important meci al anului, confruntarea din Cupa României, Unirea Alba Iulia – FCSB, contând pentru “16”-imile Cupei României, joi, 27 septembrie, de la ora 21.30, pe singura arenă cu instalație nocturnă din Alba.

Interesul în jurul acestui joc este enorm, iar organizatorii depun eforturi pentru ca micuța arenă se se prezinte în condiții cât mai bune la ora vizitei celei mai galonate formații din România. Astfel, arena de pe malul Ampoiului suportă cosmetizări, menite să îi ofere un nou “look”, la înălțimea evenimentului anului.

YouTube video

În plus, până la ora jocului va fi instalată și o tabelă electronică (o premieră pentru Zlatna, în Alba doar stadionul din Cugir mai beneficiind de afișaj electronic), se efectuează lucrări la gazon, urmând să fie înlocuite și cele două porți. În plus, la tribuna întâi au fost înlocuite scaunele de plastic rupte din tribuna întâi și au fost amplasate alte 200 noi, de culoare roșie, unde se vor vinde tichete la prețul de 70 de lei, de asemenea zugrăvindu-se și vestiarele.

YouTube video

De asemenea, se încep lucrările de instalare a tribunei mobile cu capacitate de aproximativ 600 de locuri pe scaune, ce va fi amplasată în spatele unei porți, din dorința de a suplimenta numărul spectatorilor ce vor asista la o partidă de lux.

[nggallery id=6180]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea