FOTO-VIDEO: Cerere în căsătorie ”ca-n filme” pentru o tânără din Alba. Propunerea iubitului, proiectată pe ecran la cinematograf

cerereUn tânăr din Alba și-a surprins iubita într-un mod original atunci când i-a cerut să-i fie alături o viață întreagă. După ce zile întregi a pus la cale un scenariu pentru ca ea să aibă parte de cea mai frumoasă surpriză, acesta a cerut-o în căsătorie la cinematograf, în fața prietenilor și a spectacorilor prezenți în sală. Reacția tinerei, pentru care invitația la film s-a transformat într-una pentru tot restul vieții, a fost pe măsură și a avut efectul scontat.

O seară de duminică care nu anunța nimic deosebit a fost moment de bucurie pentru o tânără din Alba, Maria Muntean. Invitată la film de iubitul ei, nu s-a gândit nicio clipă că în sala de cinematograf va avea parte și de un moment unic în viață. Prietenul ei, Marius Faur, s-a gândit să o ceară în căsătorie chiar la cinema și să o surprindă astfel în momentul în care îi oferă inelul de logodnă. Și a reușit, ajutat de prieteni, dar și de reprezentanții cinematografului împreună cu care a pus la cale întregul scenariu.

ELIT

Chiar înainte să înceapă filmul, pe ecran a rulat un videoclip cu momente din relaţia celor doi îndrăgostiţi, iar la final a apărut marea propunere: ”Maria, vrei să fii soția mea?”

cerere in casatorie la cinema05În timp ce tânăra privea uimită imaginile de pe ecran, iubitul ei, Marius, se îndrepta spre ea cu un buchet imens de trandafiri și cu un inel de logodnă. În aplauzele celor prezenți, Marius a îngenunchiat în fața ei, iar după ce Maria, plină de emoții, i-a răspuns cu ”DA” așa cum se și aștepta Marius, acesta i-a pus inelul pe deget.

Gestul lui Marius a fost apreciat de către spectatorii din sală care l-au felicitat și l-au aplaudat îndelung.

Cei doi tineri, Maria și Marius, în vârstă de 27, respectiv 28 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani.

După momentul special, cei doi au rămas la film, împreună cu prietenii complici ai mirelui. Sperăm să se iubească ”ca-n filme”, până la adânci bătrâneți…

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Comentarii

dolfi 29 septembrie 2015 at 1:27

ce frumooos…. poate pentru voi doi… nu pentru restu’ lumii… se casatoresc oameni de mii de ani… nu sunteti speciali cu nimic… le-ati stricat seara de film celor ce-au platit bilet…

@dolfi 29 septembrie 2015 at 9:17

da dolfi, ai dreptate de mii de ani e plin pământul de idioți, dar tu ești printre cei mai vizibili

fane de la sifoane 29 septembrie 2015 at 10:51

are dreptate dolfi… Nu intereseaza pe nimeni altcineva ce face altcineva cu partenera! Asta era pe vremea comunistilor… stiti voi decretzeii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...