Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO VIDEO| Capela mortuară din parohia Mihalţ binecuvântată de IPS Irineu în prezența oficialităților locale și județene și a zeci de persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO| Capela mortuară din parohia Mihalţ binecuvântată de IPS Irineu în prezența oficialităților locale și județene și a zeci de persoane

Joi, 16 iunie, începând cu ora 17.00 a avut loc slujba de binecuvântare a capelei mortuare din parohia Mihalţ, protopopiatul Blaj.

Slujba religioasă a fost oficiată de către un sobor de preoți în frunte cu Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Albei Iulia.

YouTube video

La ceremonie au fost prezenți Ion Dumitrel și Marius Hațegan, președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Alba, prefectul Nicolae Albu, primarul comunei Mihalț și zeci de localnici.

Construcția a fost realizată pe terenul parohiei, dat în folosință fără vreo obligație financiară, prin acord de superficie. Localizat chiar vis a vis de Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel, terenul alocat ridicării capelei măsoară circa 600 de metri.

Construcția cuprinde, pe lângă sala principală, de aproximativ 100 mp, și două magazii, dispuse pe lateralele clădirii, precum și o terasă de 40 de mp.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea