Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO, VIDEO Bianca Șușman și Robert Mărginean, Miss și Mister boboc 2015 la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Bianca Șușman și Robert Mărginean au câștigat titlurile de Miss și Mister boboc 2015 la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia.

Bal Arte05

Juriul a acordat premiile de popularitate lui Alexandru Toma și Teodorei Barbu.

Balul bobocilor la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia a fost organizat, vineri, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților și a ținut mai bine de 120 de minute.

Concursul a avut și doi câștigători ai premiilor trei. Este vorba despre Ștefan Solomon și Andreea Hora.

Și în acest an, ziarul ”Unirea” a organizat un sondaj în care utilizatorii de internet au putut vota concurenții favoriți. Cele mai multe voturi au fost obținute de Sergiu Daniel și Andreea Hora care au câștigat un premiu în bani și titlurile de Miss și Mister ziarul ”Unirea”.

Elevii au avut de înfruntat patru probe: prezentare, cultură de generală, dans și proba de aptitudini. La ultima probă, concurenții și-au demonstrat cu desăvârșire talentul și, așa cum era de așteptat, majoritatea au ales să cânte cu vocea, la pian, la chitară sau la alte instrumente. Totodată, au fost și boboci care au ales să joace într-o piesă de teatru sau să danseze diferite stiluri.

Având în vedere tema balului, ”Noapte la Hollywood”, cei prezenți au avut ocazia să vadă pe scenă cupluri celebre, precum: Romeo și Julieta, Bonnie și Clyde, Antonia și Alex Velea, Cleopatre și Marco Antonio, dar și altele.

Între probe au avut loc momente muzicale susținute de Paul Tomuș, Laura Todică și Ansamblul folcloric al liceului, dar și alte surprize.

[nggallery id=1330]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea