FOTO/VIDEO: Balul Bobocilor la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. Șuvaina Ariana și Koncz Darius – Miss și Mister Boboc 2018

Joi, 1 noiembrie, la restaurantul ”Mercur Lux”, s-a desfășurat  Balul Bobocilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. Șuvaina Ariana și Koncz Darius au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Premiile de Popularitate au ajuns anul acesta la Drâmbărean Larisa și Curta David

Restaurantul ”Mercur Lux”, a fost luat cu asalt joi, 1 noiembrie, de către elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” care, începând cu ora 17.00, au pus în scenă spectacolul de Miss și Mister Boboc 2018.

În bătălia pentru aceste titluri s-au înscris șapte perechi care au avut de parcurs cinci probe: de cultură generală, prezentare, talent, o probă în care au trebuit să ghicească versul/proverbul și o probă surpriză. Între acestea publicul a avut ocazia să asiste la momente muzicale și de dans.



Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Șuvaina Ariana și Koncz Darius

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Șuvaina Ariana și Koncz Darius au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...