// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO: Balul bobocilor 2018, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia. Bulhac Beatrice și Nistor Marius – Miss și Mister Boboc 2018

Balul Bobocilor 2018 organizat de elevii de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia s-a desfășurat vineri, 9 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților. Bulhac Beatrice și Nistor Marius au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 6 perechi de boboci, iar competiţia s-a desfășurat pe scena Casei de Cultură a Studenților.

Tema din acest an a fost ”Uniți”, iar în cele cinci probe de concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

Pe lângă prezentare și cultură generală, bobocii au avut și o probă de talente și dans, dar și o probă surpriză, pregătită de organizatori.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Bulhac Beatrice și Nistor Marius.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Bulhac Beatrice și Nistor Marius au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419