FOTO/ VIDEO/ Autostrada Sebeș – Turda, lotul 1: Primele utilaje care lucrează în apropierea A1

În viitorul nod rutier Sebeș, cea mai complexă lucrare de pe A10, denumită și ”autostrada în autostradă pentru că lungimea bretelelor însumează aproximativ 14,5 km, antreprenorul Pizzarotti a început să lucreze dincolo de râu, chiar în apropiere de A1.

ELIT

Mobilizarea este, însă, slabă, în zonă nu a apărut încă nicio freză, semn că nu vor începe să lucreze serios la supratraversările autostrăzii 1.

Mihail David - 2020

La jumătatea Lancrămului, pe ”Calea Vacii” este singura zonă în care lucrările au făcut un progres vizibil. La supratraversarea pe care o va face DN-ul în zona sensului giratoriu amenajat provizoriu înainte de Lancrăm și la viitorul pod peste râul Sebeș (aflat tot la stadiul de armături), lucrările par amorțite.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 2, departe de finalizare. De la Sântimbru la Teiuș, cea mai avansată zonă 

Potrivit autorizației de construcție, viitorul nod rutier Sebeș are termen de execuție 18 luni, dar la stadiul de acum al lucrărilor este puțin probabil ca antreprenorul să-l respecte. Devine tot mai clar că această construcție nu va fi terminată în totalitate înainte de anul 2020.

CITEȘTE ȘI:  FOTO, VIDEO, Lotul 1, Autostrada Sebeș-Turda, la finalul lunii iulie 2018, sub ”zodia ploilor” și a codurilor galbene

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...