Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 2, departe de finalizare. De la Sântimbru la Teiuș, cea mai avansată zonă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, cea mai avansată porțiune, este cea dintre Sântimbru și zona orașului Teiuș, până la Beldiu, existând porțiuni mici pe care s-a pus asfalt stabilizat și chiar asfalt.

Chiar și cea mai avansată porțiune este departe de finalizare. Marți se lucra pe toată porțiunea, de la Sântimbru până la Teiuș, inclusiv la viitorul nod rutier, dar mobilizarea era relativ modestă.

Citește și:  FOTO, VIDEO, Lotul 1, Autostrada Sebeș-Turda, la finalul lunii iulie 2018, sub ”zodia ploilor” și a codurilor galbene

 

YouTube video

Compania Națională de Infrastructură din România a raportat, în luna iulie, un progres de 0,7 puncte, iar dacă mobilizarea nu va crește semnificativ, porțiunea de autostradă dintre Sântimbru și Aiud va deveni lotul lui Sfântu` Așteaptă.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud.

Loturile trei și patru se întind de la Aiud la Turda, fiind deschise circulației în această vară. Acestea au 29 de kilometri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea