// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 2, departe de finalizare. De la Sântimbru la Teiuș, cea mai avansată zonă

Pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, cea mai avansată porțiune, este cea dintre Sântimbru și zona orașului Teiuș, până la Beldiu, existând porțiuni mici pe care s-a pus asfalt stabilizat și chiar asfalt.

Chiar și cea mai avansată porțiune este departe de finalizare. Marți se lucra pe toată porțiunea, de la Sântimbru până la Teiuș, inclusiv la viitorul nod rutier, dar mobilizarea era relativ modestă.

Citește și:  FOTO, VIDEO, Lotul 1, Autostrada Sebeș-Turda, la finalul lunii iulie 2018, sub ”zodia ploilor” și a codurilor galbene

 

Compania Națională de Infrastructură din România a raportat, în luna iulie, un progres de 0,7 puncte, iar dacă mobilizarea nu va crește semnificativ, porțiunea de autostradă dintre Sântimbru și Aiud va deveni lotul lui Sfântu` Așteaptă.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud.

Loturile trei și patru se întind de la Aiud la Turda, fiind deschise circulației în această vară. Acestea au 29 de kilometri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419