FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – A fost pusă prima grindă cu lansatorul de grinzi la podul peste râul Mureș

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1,  fost pusă prima grindă cu lansatorul de grinzi la podul peste râul Mureș în decursul zilei de vineri, 23 februarie 2018.

ELIT

Utilajul impresionant care mută grinzi de peste 100 de tone a fost adus de constructor în zona podului de peste râul Mureș, de pe raza localității Limba, comuna Ciugud. Deși se preconiza că abia în luna martie utilajul va fi folosit, se pare că antreprenorul, profitând de vremea favorabilă, a montat prima grindă la podul peste râul Mureș.

Citește și: FOTO/VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Stadiul lucrărilor la sfrâșitul lunii februarie

Utilajul pentru mutarea grinzilor era pregătit, așteptând doar finalizarea lucrărilor la pilonii de susținere ai podului, ca apoi să fie montate grinzile.

Cu ajutoul acestui utilaj vor fi transportate grinzile de până la 110 tone ce vor fi folosite la construcţia a două poduri ce vor traversa râurile Mureş şi Ampoi.

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Utilaj impresionant adus de constructor în zona viitorului pod peste râul Mureș pentru a muta grinzi de peste 100 de tone

De menționat că la sfârșitul lunii februarie, profitând de vremea relativ bună, antreprenorul care se ocupă de executarea lucrărilor de lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda se concentrează în special pe lucrările de infrastructură la podurile de la râurile Sebeș și Mureș.

 

Lotul 1: Lungime 17.00 km, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia.
Valoare: 541.739.137,21 Lei fara TVA
Constructor: Asocierea Impresa Pizzarotti & C SPA Pomponio Construcţii SRL
Lucrările au început la data de 2.12.2014.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ordean 23 februarie 2018 at 17:50

Felicitari firmelor Pizzarotti si Pomponio si sa fie intr-un ceas bun,ca ne-am saturat de circulat in ritmul melcului pe trasul Alba – Iulia – Sebes si retur !!!!!!Sanatate d-lor directori de la firmele respective !

Comentariile sunt oprite