FOTO, VIDEO Autostrada Sebeș-Turda: Casa situată pe traseul lotului 1 rămâne ”în picioare”. Antreprenorul suplimentează oamenii și utilajele

Paul Voicu - Primar 2020

Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Antreprenorul Pizzarotti suplimentează oamenii și utilajele, însă mobilizarea încă nu e suficientă pentru a avansa considerabil. Casa situată pe traseul viitorului drum de mare viteză rămâne nedemolată.

La mijlocul lunii aprilie antreprenorul Pizzarotti a început a suplimentat numărul forței de muncă și încearcă să mobilizeze cât mai mult oameni, lucru vizibil în teren, dar și în presa locală, unde au fost publicate mai multe anunțuri de angajare.

ELIT

Citește și: FOTO, VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2: Lucrările la podurile peste râul Mureș, de la Rădești și Sâncrai, înghețate din cauza insolvenței unuia dintre constructori

La podul peste râul Sebeș, aproape de Lancrăm, sâmbătă, se lucra la terasamentul dintre baltă și viitorul pod. În plus, era adusă umplutură și tasată în apropierea viitorului pod care are trei deschideri, pentru a putea aduce în zonă macarale să se ridice grinzile.

Mihail David - 2020

La Valea Orzii, se lucrau cu utilaje, dar și la viitoarea structură a autostrăzii, iar casa situată pe traseul viitoarei autostrăzi nu e încă demolată.

La viitorul pod peste Mureș de la Ciugud (Limba) se lucra în continuare la piloni și au fost lansate mai multe grinzi pe mai multe deschideri.

În apropierea fabricii Florea Grup, era poate cea mai mare mobilizare de utilaje de până acum și se lucra la viitorul pasaj rutier.

În zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord, la Pârâul Iovului, a apărut din nou o foreză și a fost demolată o construcție din apropierea drumului național.

Citește și: FOTO/VIDEO Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1- Nodul rutier Alba Iulia Nord: Se lucrează la structuri

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

rocklee 14 aprilie 2018 at 19:52

bun fotoreportaj imagiile sunt de nota zece …ce fac autoritatile in zona valea orzii..de constructorul nu poate intra pe aliniamentul autostrazi …sasi faca treaba

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...