Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO/ Autostrada Sebeș – Turda, Lotul 1: Stadiul lucrărilor la podul peste râul Ampoi, la mijlocul lunii martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele mai recente imagini de la Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, arată că la podul de peste râul Ampoi au fost finalizați pilonii. În pozele și filmările de mai jos se poate vedea stadiul lucrării la data de 15 martie 2018.

Aici urmează să fie pusă umplutura până la nivelul pilonilor și să se monteze grinzile. Potrivit CNAIR, la începutul anului 2018, progresul fizic la Lotul 1 al autostrăzii Sebeș – Turda era de 40%.

Citește și: FOTO/ VIDEO/ Autostrada Sebeș – Turda, Lotul 1: Stadiul lucrărilor la podurile peste râurile Sebeș și Mureș

Pe Lotul 1 al autostrăzii, de 17 kilometri, tronson de la intrarea de la Sebeș până la Pârâul Iovului, la ieşire din Alba Iulia, lucrează Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL.

Proiectul prevede două noduri rutiere Alba Iulia Sud la km 8 şi Alba Iulia Nord la km 16. La acesta din urmă se va lucra pe o suprafaţă de aproximativ trei kilometri („Secțiunea B – km 14+000 – km 17+000″), după emiterea autorizaţiei de construcţie de la începutul lunii octombrie.

Citește și:  Autostrada Sebeș – Turda: Ministrul Transporturilor a declarat, la Alba Iulia, că are ca obiectiv deschiderea loturilor 3 și 4 în luna mai. Ce spune despre primele tronsoane

Valoarea contractului pentru întregul lot este de 541.739.137, 21 lei (fără TVA), semnat în 14 noiembrie 2014. Lucrările au început în 2 decembrie 2014 şi aveau termen inţial de finalizare 2 octombrie 2016. Au fost oprite în octombrie 2015, iar în 28 iunie a fost dată autorizaţia de construire. Doar pe secţiunea A, însă. Apoi, s-a dat autorizarea pentru nodul Alba Iulia Nord, la limita cu lotul 2, spre Aiud.

YouTube video

YouTube video

[nggallery id=5309]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea