FOTO-VIDEO: Albaiulianca Delia Legian, campioană balcanică la fitness în cadrul Campionatelor Balcanice de Culturism și Fitness – ediția 2018

Delia Alexandra, tânăra din Alba Iulia care a câștigat până în prezent mai multe titluri la concursurile de fitness, a câștigat MEDALIA DE AUR la categoria WOMEN BODYFITNESS din cadrul Campionatelor Balcanice de Culturism și Fitness – ediția 2018, desfășurate la Drobeta-Turnu Severin.

INFORMARE COVID-19

Ea este din Alba Iulia a învățat la Liceul cu Program Sportiv, fiind absolventă a unei Facultăți de Educație Fizică și Sport.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere ]n mine și m-au susținut s[ îmi îndeplinesc unul dintre vise. 19 Mai 2018 CAMPIOANĂ BALCANICĂ! Felicitări Lotului Național!

Mulțumesc în primul rând lui Claudiu Penzes și Petronela Penzes care m-au susținut și au fost neîncetat lângă mine, familia mea a doua!

Mulțumesc întregului staff al Naționalei! Mulțumesc Olivia Bălan pentru costumul minunat!

Mulțumesc unelor persoane care m-au ajutat din umbra! Mulțumesc familiei mele!” a scris Delia Legian într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care nu a uitat să le mulțumească celor care sunt lângă ea și o susțin.

Campionatele Balcanice de Fitness şi BodyBuilding 2018 au fost organizate de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, condusă de Gabriel Toncean, în perioada 18-20 mai, la Drobeta-Turnu Severin.

Au participat delegaţii ale ţărilor Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Republica Macedonia, Serbia, Croaţia, Slovenia, România şi Turcia. Dintre cei aproximativi 300 de sportivi care au participat la această competiţie, 53 de sportivi au fost din România, ei participând la toate probele de concurs (categoriile de vârstă juniori, seniori şi masters).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...