FOTO, VIDEO. Acțiune de salvare INEDITĂ în Alba Iulia: Patru cetățeni maghiari, eliberați după ce au rămas blocați într-un lift

Prin clipe de panică au trecut patru cetățeni maghiari, care au rămas blocați în liftul unui bloc din Alba Iulia. Preț de zeci de minute, oamenii au așteptat ca cineva să îi salveze de acolo.

ELIT

Patru persoane de origine maghiară au urcat în liftul care urma să îi ducă pe toți la un etaj superior al blocului M6. Se pare însă că oamenii au cântărit mai mult decât masa maximă admisă, așa că ascensorul s-a blocat.

Aceștia au fost găsiți de un albaiulian care a anunțat autoritățile și pe cei abilitați să intervină pentru deblocarea liftului. până la sosirea unui echipaj al Poliției Locale, bărbatul s-a asigurat că cetățenii blocați sunt bine și a încercat să îi liniștească.

După aproximativ 25 de minute de la anunțarea incidentului, la fața locului a ajuns și mecanicul care se ocupă de întreținerea liftului și tinerii au fost eliberați.

Abia dupa intervenția de salvare, oamenii au răsuflat ușurați și s-a concluzionat că vina le aparține: cântăreau împreună peste limita admisă, dar au sperat că merge și așa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...