Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Val de cerşetori în Alba Iulia. Polițiștii locali i-au ridicat de pe străzi și i-au amendat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică şi Evidenţa Pesoanei, Intervenţie Însoţire au reuşit ieri să reţină şi sancţioneze mai multe persoane care apelau la mila publicului în diferite zone ale municipiului Alba Iulia.

Toţi cei 12 reţinuţi, din care două persoane sunt minore, provin din zone sărace ale judeţului Alba.

„Nu este pentru prima dată când ne confruntăm cu astfel de cazuri. Persoanele respective sunt foarte insistente, agresive chiar, atunci când apelează la mila publicului, fapt care de cele mai multe ori stârneşte indignarea cetăţenilor din zonă. Mai mult, oamenii caută în containerele de gunoi fel de fel de resturi de mâncare pe care spun că o dau animalelor, în urma lor rămânând mizerie”, a declarat Mihai Gâlea, şeful Biroului Evidenţa Persoanei, Intervenţie Însoţire.

“Pentru faptul că au fost surprinse apelând în mod repetat la mila publicului, din cele 10 persoane, 4 au fost sancţionate cu amendă: C. Spania Cireaşa, H. Nicuşor, C. Marinela, V. Violin.

Ceilalţi au fost avertizaţi verbal.

Deoarece oamenii erau însoţiţi de copii minori, la sediul Poliţiei Locale Alba Iulia au fost chemaţi şi specialişti din cadrul Serviciului Social al Primăriei Municipiului Alba Iulia care au cules datele necesare în astfel de cazuri”, se arată într-un comunicat remis presei de Poliția Locală Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea