Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. UPDATE: ACCIDENT MORTAL la Geomal: Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu camionul în zona carierei de piatră din localitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident mortal la Geomal, comuna Stremț, în județul Alba, după ce un camion s-a răsturnat în zona carierei de piatră din localitate.

Un accident grav a avut loc în localitatea Geomal din județul Alba, astăzi, 9 decembrie, în jurul orei 9.15, după ce un camion s-a răsturnat în zona carierei de piatră.

În urma accidentului, conducătorul auto, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a decedat.

UPDATE: Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit la un accident în Geomal, basculanta de 40 de tone s-a răsturnat, iar șoferul camionului a decedat. Din păcate, după ajungerea forțelor la fața locului s-a constat decesul victimei, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Forțe alocate: 1 ASAS, 1 Container Multirisc, 1 SMURD B2.

UPDATE IPJ: La data de 09.12.2019, în jurul orei 08:40, Poliția Municipiului Aiud  a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la o carieră de pe raza localității Geomal s-a produs un accident.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locul accidentului, împreuna cu reprezentații ITM Alba, a rezultat că, un bărbat de 68 de ani, din comuna Stremț, în timpul programului de lucru, ar fi pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea pe un drum nedestinat circulației publice, răsturnându-se.

În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a decedat.

În cauză cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea