Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un tricou cu semnăturile lotului echipei U Cluj, scos la licitație pentru Andrei, polițistul din Alba Iulia care are nevoie de intervenție chirurgicală costisitoare la o clinică din străinătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tricou cu semnăturile lotului echipei U Cluj a fost scos la licitație pentru Andrei, polițistul din Alba Iulia care are nevoie de intervenție chirurgicală costisitoare la o clinică din străinătate.

Tot mai multe persoane se mobilizează pentru a-l ajuta pe tânărul polițist din Alba care a fost diagnosticat cu anevrism disecant pe artera cerebrală și are nevoie de intervenție chirurgicală costisitoare la o clinică din străinătate.

Potrivit unei postări pe Facebook, un tricou cu numărul 18 a lui Florin Ilie și semnat de întreg lotul a U Cluj, a fost scos la licitație, iar banii vor fi donați lui Andrei Răbulea.

”Cu ajutorul lui @florin.ilie am reușit sa strângem semnături de la tot lotul echipei U Cluj! Se scoate la licitație tricoul oficial de joc sezonul 2022/2023 cu numărul 18 a lui Florin Ilie și toate semnăturile coechipierilor pentru a dona banii pentru cazul lui Andrei!

Prețul începe de la 800 de lei, se licitează in comentarii timp de 3 zile iar cine oferă cel mai mult va primii tricoul !

Haideți sa fim oameni! Haide” U”!”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea