Ziarul Unirea

FOTO. Treceri în rezervă la Jandarmeria Alba: Șase subofițeri au „pus armele în cui” și au predat ștafeta celor mai tineri

Treceri în rezervă la Jandarmeria Alba: Șase subofițeri au „pus armele în cui” și au predat ștafeta celor mai tineri

Și-au dedicat mai mult de jumătate din viață profesiei de jandarm, au trecut prin momente memorabile, au întâmpinat dificultăți, dar au ales să ducă până la bun sfârșit misiunea pe care  au început-o.  Cei șase subofițeri care astăzi au „pus armele în cui”, au predat ștafeta celor mai tineri, încheind astfel, o lungă dar frumoasă etapă din viață.

ELIT

Plutonierul adjutant Marton Valer Iosif, plutonierul adjutant șef Prunescu Nicolae, plutonierul adjutant Domșa Nicolae, plutonierul major  Năcreală Iosif, plutonierul adjutant șef Uleșan Ioan și plutonierul adjutant șef Irimie Ioan, sunt camarazii noștri, care au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă și care, au  dovedit de-a lungul atâtor ani, profesionalism, putere de muncă și determinare în a-și îndeplini cu succes misiunile.

În cadrul unui ceremonial, conducerea unității și-a exprimat recunoștința pentru întreaga carieră și pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea.

Sunt mulți ani pe care i-au pus în slujba jandarmeriei, ani în care, de nenumărate ori, militarii au trecut prim momente dificile, au stat departe de familii și și-au pus în pericol propriile vieți, pentru a-și îndeplini cu succes misiunile. Pentru frumoșii ani, le mulțumim, asigurându-i de toată recunoștința și respectul cuvenite.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419