Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Treceri în rezervă la Jandarmeria Alba: Șase subofițeri au „pus armele în cui” și au predat ștafeta celor mai tineri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Treceri în rezervă la Jandarmeria Alba: Șase subofițeri au „pus armele în cui” și au predat ștafeta celor mai tineri

Și-au dedicat mai mult de jumătate din viață profesiei de jandarm, au trecut prin momente memorabile, au întâmpinat dificultăți, dar au ales să ducă până la bun sfârșit misiunea pe care  au început-o.  Cei șase subofițeri care astăzi au „pus armele în cui”, au predat ștafeta celor mai tineri, încheind astfel, o lungă dar frumoasă etapă din viață.

Plutonierul adjutant Marton Valer Iosif, plutonierul adjutant șef Prunescu Nicolae, plutonierul adjutant Domșa Nicolae, plutonierul major  Năcreală Iosif, plutonierul adjutant șef Uleșan Ioan și plutonierul adjutant șef Irimie Ioan, sunt camarazii noștri, care au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă și care, au  dovedit de-a lungul atâtor ani, profesionalism, putere de muncă și determinare în a-și îndeplini cu succes misiunile.

În cadrul unui ceremonial, conducerea unității și-a exprimat recunoștința pentru întreaga carieră și pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea.

Sunt mulți ani pe care i-au pus în slujba jandarmeriei, ani în care, de nenumărate ori, militarii au trecut prim momente dificile, au stat departe de familii și și-au pus în pericol propriile vieți, pentru a-și îndeplini cu succes misiunile. Pentru frumoșii ani, le mulțumim, asigurându-i de toată recunoștința și respectul cuvenite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea