Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| TRAGEDIE la Zlatna: Cine este tânărul care a MURIT, după ce a căzut de pe o mașină aflată în mers. „Te voi purta mereu în inima mea frățiorul meu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Zlatna a decedat în urma rănilor suferite, din cauza unui accident care s-a petrecut cu mai mult de o lună în urmă.

Florin Irimie a fost rănit grav la Pirita, lângă orașul Zlatna, după ce a căzut de pe un autoturism în mers pe care se urcase.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Drept urmare, cunoscuții și apropriații săi i-au dedicat un ultim omagiu și i-au scris câte un mesaj, pe contul său personal de Facebook.

„Drum lin spre cer, frățioare! Ai plecat prea devreme din viețile noastre, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi! Ai fost ca un frate pentru mine, aveai un suflet bun, aveai un viitor înainte de care nu ai apucat să te bucuri, suflet drag.Mi e dor de zilele petrecute alături de tine în liceu și serile în care ne distram..

Sper că vei avea o viață mai bună pe lumea cealaltă.. Te voi purta mereu în inima mea frățiorul meu și nu te voi uita niciodată!

Fie ca bunul Dumnezeu să îți poată alina durerea și să ți odihnească sufletul, ai grijă de tine acolo sus frate.. Dumnezeu să fie alături de tine pe ultimul drum! Condoleanțe familiei!”, a fost unul dintre mesajele dedicate lui, de către un apropriat.

Reamintim că, potrivit IPJ Alba, un accident rutier a avut loc sâmbătătă, 22 mai, pe raza orașului Zlatna, un tânăr de 22 de ani a fost rănit grav, după ce s-a urcat pe capota din spate a unui autoturism, apoi a căzut în timp ce autovehiculul se deplasa.

Din primele cercetări rezultă că acesta s-ar fi urcat pe capota din spate a unui autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Zlatna.

După aproximativ 15-20 de metri, tânărul aflat pe capota autoturismului a căzut pe carosabil și a suferit leziuni în zona capului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea