FOTO: ”Trafic” pe Autostrada Sebeș-Turda! Lotul 4 închis circulației rutiere , dar “deschis” pentru fascinantul fenomen al transhumanței

Paul Voicu - Primar 2020

Autostrada Sebeș-Turda sau cea a oilor? Lotul 4 închis circulației rutiere , dar “deschis” pentru fascinantul fenomen al transhumanței!

Autostrada Sebeș-Turda sau cea a oilor?  Dacă vă imaginati că le-ați văzut pe toate și nu vă mai poate surprinde nimic, v-ați înșelat. Într-o fotografie postată pe forumul peundemerg.ro, putem observa fascinantul fenomen al transhumanței pe autostrada Sebeș-Turda, pe loturile nedeschise încă circulației, unde sute de oi sunt conduse pe ambele benzi ale șoselei.

ELIT

Citește și:  Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Prelate și panouri de polistiren, montate pentru antifonare, în zona cu case de la Oarda

O turmă întreagă de oi, cel mai probabil cu măgari cu tot, a plecat zilele trecute, dis-de-dimineață, spre locul de păscut, bineînțeles, pe autostradă. Mioarele pășesc fericite, de parcă autostrada ar fi făcută pentru ele. Îndraznețe și gata de plimbare, fac spectacol pe lotul 4 al autostrăzii Sebeș-Turda.

Mihail David - 2020

Deschizător de drumuri este ciobanul. Cu căciula pe creștet  și cu suratele după el, omul n-are nicio grijă, ba din contră. Merge agale în fruntea turmei. Mieii țin pasul cu turma. Ei sunt cei care au prioritate, nicidecum autoturismele.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Citește și:  FOTO,VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda: Lotul 1 ar putea fi deschis, parțial, circulației cu ocazia Centenarului, în preajma zilei de 1 Decembrie 2018

Rămâne de văzut dacă Narcis Neaga, care va prelua mandatul de director general al CNAIR în data de 12 mai, nu va veni cu „o lovitura de imagine” și va deschide urgent A10, evident loturile 3 și 4 și să-și înceapă mandatul cu „o reușită”! Nu de alta dar A10 ar fi de mai mare folos șoferilor și nu ca drum de acces la stâne.

„Neaga pe moment pare să îl sprijine pe Daea, lucrează să facă drumuri mai bune de acces pentru stâne. A10 azi dimineață era utilă măcar unui om”, a scris membrul forumului peundemerg.ro.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Oiner 9 mai 2018 at 17:08

Ii bine, da defeceaza pe asfalt si pana se curata, dupa nu s-a curatat cu apa de care trebuie, ba stai ca si matura avea alta culoare decat trebuie, ba stai ca farasu era din nu stiu ce material…salut inaugurare secolul asta

Oiner 9 mai 2018 at 17:09

defecheaza

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...