FOTO: Tenismenele Alexia Mărginean şi Alexia Negrescu (TC Sun Alba Iulia), din nou pe podium, la turneele din Cluj-Napoca şi Mediaş

Tenismenele Alexia MărgAlexia Marginean TC Sun Alba Iulia 2inean şi Alexia Negrescu de la TC Sun Alba Iulia au urcat din nou pe podiumul câştigătorilor la cele două turnee de tenis de câmp desfăşurate la Cluj Napoca şi Mediaş sub egida Federaţiei Romane de Tenis. 

Alexia Mărginean a câştigat locul 1 la categoria 12 ani după 3 meciuri disputate pe un tablou de tip şah la turneul „Cupa Napoca” desfăşurat în Cluj Napoca.

ELIT

Alexia Negrescu a obţinut locul 2 la categoria 12 ani la turneul „Trofeul Pro As” din Mediaş. A întâlnit-o în finală pe Sava Ioana (Clubul Sportiv Vektor Sibiu) iar meciurile s-au desfăşurat pe un tablou principal de 16 jucatoare. Alexia ocupă locuAlexia Marginean TC Sun Alba Iulia 4l 39 în clasamentul feminin naţional la 12 ani.

Alexia Mărginean, jucătoarea de 9 ani, a avut 2 săptămâni fantastice, a câştigat primele ei competiţii la categoria de 12 ani în Oradea („Cupa 8 Martie”) şi Cluj Napoca („Cupa Napoca”) iar locul 1 obţinut i-a adus punctaj maxim (250 puncte la fiecare competiţie) în clasamentul Federaţiei Naţionale de Tenis.

Aceste rezultate o sa-i aducă un salt în clasamentul FRT actualizat în luna aprilie la categoria 12 ani.

Accesiunea ei continuă, în acest moment ocupă locul 2 la categoria 10 ani în clasamentul naţional feminin. Datorită acestui clasament Alexia Mărginean va beneficia de o bonificare din partea FRT, Comitetul Director a hotărât ca sportivii clasati pe locul 1 şi 2 la nivel naţional la data de 22.02.2016 să primească sprijin material (mingi), 2 baxuri, pentru fiecare sportiv.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...