FOTO: Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va prezenta spectacolul ”Ursulețul și anotimpurile”, la Festivalul Stradal WonderPuck Cluj-Napoca

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a fost invitat să participe la cea de-a II-a ediție a Festivalului Stradal WonderPuck Cluj-Napoca, organizat de Teatrul de Păpuși Puck din Cluj-Napoca în perioada 14 – 16 septembrie 2018.

Echipa teatrului va fi prezentă pe Scena mare din Piața Unirii din Cluj-Napoca cu spectacolul ”Ursulețul și anotimpurile”, în data de 16 septembrie 2018, de la ora 10.00.

”Spectacolul este un periplu în timp, în anotimpuri, în ani… în viață! Simpaticele personaje din povestea noastră sunt prinse cu naivitate, cu uimire dar și cu bucurie în magica horă a anotimpurilor, descoperind că adevăratele împliniri sunt: prietenia, iubirea și puterea de a dărui”, spune Teodora Popa, regizoarea acestui spectacol.

La realizarea spectacolului și-au dat concursul: Teodora Popa – regia, Marian Sandu – scenografia, Levente Szöcs – muzica, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic și Teodora Popa – distribuția, Elena Madaras – regia tehnică, Călin Popa și Ovidiu Tămășan – lumini, Florin Andrea – sunet, Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer – mașiniști, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – tâmplărie. Manager Ioana Bogățan.

”Suntem convinși că ursulețul nostru curios și extrem de prietenos îi va cuceri pe micuții spectatori care vor fi prezenți la spectacol. De asemenea, suntem onorați și bucuroși că suntem parteneri în acest festival”, a declarat secretarul literar al teatrului, Cristina Smadea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...