Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va prezenta spectacolul ”Ursulețul și anotimpurile”, la Festivalul Stradal WonderPuck Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia a fost invitat să participe la cea de-a II-a ediție a Festivalului Stradal WonderPuck Cluj-Napoca, organizat de Teatrul de Păpuși Puck din Cluj-Napoca în perioada 14 – 16 septembrie 2018.

Echipa teatrului va fi prezentă pe Scena mare din Piața Unirii din Cluj-Napoca cu spectacolul ”Ursulețul și anotimpurile”, în data de 16 septembrie 2018, de la ora 10.00.

”Spectacolul este un periplu în timp, în anotimpuri, în ani… în viață! Simpaticele personaje din povestea noastră sunt prinse cu naivitate, cu uimire dar și cu bucurie în magica horă a anotimpurilor, descoperind că adevăratele împliniri sunt: prietenia, iubirea și puterea de a dărui”, spune Teodora Popa, regizoarea acestui spectacol.

La realizarea spectacolului și-au dat concursul: Teodora Popa – regia, Marian Sandu – scenografia, Levente Szöcs – muzica, Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Irina Melnic și Teodora Popa – distribuția, Elena Madaras – regia tehnică, Călin Popa și Ovidiu Tămășan – lumini, Florin Andrea – sunet, Răzvan Laszlo și Gabriel Țipțer – mașiniști, Mirela Tămășan – croitorie, Marin Goia – tâmplărie. Manager Ioana Bogățan.

”Suntem convinși că ursulețul nostru curios și extrem de prietenos îi va cuceri pe micuții spectatori care vor fi prezenți la spectacol. De asemenea, suntem onorați și bucuroși că suntem parteneri în acest festival”, a declarat secretarul literar al teatrului, Cristina Smadea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Bunicii nimănui”, vizitați de elevii Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia. Vârstnicii au primit alimente și produse de igienă Proiectul filantropic „Dăruind vei dobândi!” a ajuns în 2024 la cea de-a doua ediție, fiind un real succes. Și anul acesta, înainte de Sfintele sărbători de Paște, elevii de la Seminarul Teologic Ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea