Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Târgul de Crăciun de la Sibiu – Cum arată bradul artificial în valoare de 630.000 de lei. „Este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi peste 5.000 de globuri“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai este o zi până la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu, iar Primăria a amplasat deja în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu bradul de Crăciun, care a costat peste 600.000 de lei, fiind alcătuit din 2.400 de crenguţe artificiale, împodobite cu peste 5.000 de globuri şi ghirlande luminoase.

Citește și: Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului

„Primăria Sibiu a achiziţionat un nou brad de Crăciun pentru Piaţa Mare. Bradul artificial măsoară 24 de metri înălţime şi 9-10 metri lăţime la bază, are un aspect natural şi culoarea verde. Acesta este alcătuit din peste 2.400 de crenguţe şi a fost livrat împreună cu ornamentele specifice: peste 5.000 de globuri argintii, aurii şi roşii, ghirlande luminoase cu lumină albă şi rece şi o stea tridimensională în vârf. Montarea acestuia în Piaţa Mare se va finaliza în această săptămână pentru a fi pregătit pentru deschiderea Târgului de Crăciun în 15 noiembrie”, a explicat Mirela Gligore.

Potrivit sursei citate, bradul artificial a costat 631.000 lei şi va fi utilizat mai mulţi ani.

Bradul de Crăciun donat anul trecut oraşului de o companie locală va fi amplasat în Piaţa Mică din centrul istoric al Sibiului.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea