Rămâi conectat

Sport

FOTO| Tamas Bogya, sportivul CS Unirea Alba Iulia, a câștigat Cupa României la Orientare, competiție desfășurată la Baia Sprie

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Tamas Bogya, sportivul CS Unirea Alba Iulia, a câștigat Cupa României la Orientare, competiție desfășurată la Baia Sprie

Tamas Bogya, sportivul CS Unirea Alba Iulia, a câștigat Cupa României la Orientare, competiție desfășurată în 20 și 21 mai la Baia Sprie, județul Maramureș. Clasamentul final a fost realizat ca urmare a cumulării timpilor realizați în cele două etape: de medie distanță, respectiv lungă distanță.

Tamas Bogya a reușit să se impună în proba de medie distanță, iar în cea de lungă distanță a terminat al doilea. Astfel, cu timpul cumulat de 140 minute și 24 de secunde, s-a clasat pe primul loc în clasamentul general. Pe următoarele locuri ale podiumului s-au clasat Alexandru Biro (CS Știința Electrosistem Baia Mare) – cu timpul de 143:12, respectiv Badiel Barkasz (CS Universitatea Craiova) – cu timpul de 148:41.

Aceste etape au fost incluse în etapele de selecție pentru loturile naționale de seniori care vor reprezenta România la Campionatele Europei de Sud Est.

”Este un rezultat foarte bun care mă face să cred că Tamas va fi selecționat în lotul de seniori ce va reprezenta țara noastră la Campionatele Europei de Sud Est”, a transmis Marius Anghel, responsabil secție Orientare.

Campionatele Europei de Sud Est vor avea loc în luna august în Bosnia și Herțegovina.

Urmează, în minivacanța de Rusalii, o altă competiție importantă pentru sportivii uniriști – și anume Campionatul Național pe Echipe, acolo unde aceștia încearcă să-și apere titlurile de campioni naționali cucerite anul trecut.

Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivului și antrenorului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea