Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| SUBIECTE Simulare Bacalaureat 2022 la Matematică: Cerințele primite de elevii de profil REAL

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

SUBIECTE Simulare Bacalaureat 2022 la Matematică: Cerințele primite de elevii de profil REAL

CITEȘTE ȘI: Simulare BACALAUREAT 2022: SUBIECTE și BAREME la Matematică și Istorie, publicate pe Edu.ro

CITEȘTE ȘI: SUBIECTE Simulare Bacalaureat 2022 la Istorie: Ce au avut de rezolvat elevii de UMAN

Simularea Bacalaureatului 2022 la Matematică va începe marți, 29 martie 2022, de la ora 9:00, însă elevii vor putea intra în săli de la ora 8:30.

SUBIECTE MATEMATICĂ LA SIMULAREA BACALAUREATULUI 2022 MATE-INFO

SUBIECTE MATEMATICĂ LA SIMULAREA BACALAUREATULUI 2022 ȘTIINȚELE NATURII

SUBIECTE MATEMATICĂ LA SIMULAREA BACALAUREATULUI 2022 PROFIL TEHNOLOGIC

Simulările vor fi redactate, conform programei stabilite de examen stabilite, aprobată prin ordinul de ministru 3.237/05.02.2021. Programa pentru simulările de BAC 2022 este aceeași de anul trecut. Programele au fost anunțate încă de la finalul lunii august 2021, însă la matematică, profilul real, s-a scos conţinutul legat de inele, corpuri şi integrala definită; iar la profilul pedagogics-a renunţat la sisteme de ecuaţii liniare, prin ordinul nr. 5.151 privind organizarea şi desfăşurarea examenului naţional de bacalaureat 2022.
În această săptămână se vor mai organiza simulări pentru examenul de Bacalaureat pentru disciplinele: istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Rezultate simulare BAC 2022 la Matematică

Rezultatele obținute de elevi la simularea Bacalaureatului 2022 vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care acestea s-au desfășurat, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

CITEȘTE ȘI: Bacalaureat 2022: MODELE de subiecte și BAREME, pentru elevii de clasa a XII-a. CALENDARUL examenului

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog, doar în situații excepționale, în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

Potrivit Ministerulului Educației, „rezultatele obținute de elevi la simulările naționale sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor”.

Citește și: CALENDAR BACALAUREAT 2022: Programul probelor pentru sesiunile din VARĂ și din TOAMNĂ

Doar la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

„Fiecare unitate de învățământ analizează rezultatele la simulările naționale pentru elevii pe care îi școlarizează și elaborează un raport pe care îl transmite inspectoratului școlar. Raportul include un plan de acțiune care cuprinde măsurile de remediere în cazul în care acest fapt se impune”, conform procedurii amintite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Noua formula de calcul a pensiilor 2024. Cum se vor recalcula pensiile. Ce prevede noua lege? Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a explicat la Antena 3, care este formula din noua lege a pensiilor pentru recalcularea veniturilor pensionarilor Noua formula de calcul a pensiilor 2024 prevăzută în legea pensiilor care va intra în vigoare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea