Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Student Sport Alba Iulia, un nou turneu câștigat, la Sibiu | Oana Cosma și Geszika Bîrsan – premii individuale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Formația de fotbal feminin Student Sport a câștigat al doilea turneu al verii, impunându-se în competiția din județul Sibiu. În plus Oana Cosma a cucerit trofeul pentru golgheterul turnelui, iar Geszkia Bîrsan a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare.

Grupa Under 15 a participat la “Athletic Junior’s Cup” organizat de ACS Athletic Șura Mare. Fetele conduse de Cătălin Costea au disputat 4 meciuri într-o singură zi, partidele fiind în sistemul 8+1.

Mulțumim organizatorilor pentru această experiență, dar și susținătorilor noștri. Ne bucurăm de aceste medalii, de antrenamente, de încrederea și bucuria trăite”, a spus antrenorul Student Sport, care s-a bazat pe efectivul format din 10 jucătoare, după cum urmează: Oana Cosma, Daria Șimandi, Geszika Bîrsan, Lavinia Șuteu, Antonia Giura, Maria Oargă, Ariana Goța, Ionela Cosma, Iulia Mitrofan și Anamaria Scrob.

Anterior Student Sport Alba Iulia a participat la turneul “Cupa Mării Negre”, în cadrul cantonamentului de la Eforie Nord. La toate categoriile înscrise, Under 13, Under 15 și Under 17, echipa din Cetatea Marii Uniri s-a clasat pe primul loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea