Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Un drum din cea mai bogată comună din ALBA se afundă în noroi, la cea mai mică ploaie: „Eu m-am săturat!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Un drum din cea mai bogată comună din ALBA se afundă în noroi, la cea mai mică ploaie: „Eu m-am săturat!”

O stradă din Benic, un sat care aparține de Galda de Jos, cea mai bogată comună din județul Alba, se afundă în bălți și noroi la fiecare ploaie, lăsând mulți localnici disperați de aceste condiții.

Ziarulunirea.ro a mai scris, în urmă cu două luni, o știre asemănătoare despre starea deplorabilă a drumului, provocat de efectele negative ale vremii, însă fără ca și această situație să dea semne de îndreptare.

Elit - Gustul Desăvârșit

CITEȘTE ȘI: Un drum din cea mai bogată comună din Alba, ca în Evul Mediu

Astăzi, un cititor ziarulunirea.ro a trimis mai multe fotografii pe adresa redacției în care este înfățișat același drum, transformat într-o adevărată cursă cu obstacole pentru mașini și trecători.

„Vreau odată să se rezolve problema aceasta. După ce naiba mai votează oamenii tot același primar, dacă nu face nimic? Domnule, eu m-am săturat să văd strada asta un dezastru.”, a fost mesajul bărbatului, supărat pe starea deplorabilă a acestui drum.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Imagini rare dintr-o localitate din Alba: Un RÂS, surprins în mediul său natural

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Imagini rare dintr-o localitate din Alba: Un RÂS, surprins în mediul său natural

Imagini inedite cu un râs în mediul său natural, au fost surprinse pe cameră, în zona Cheile Vălișoarei, comuna Livezile.

Primarul comunei, Horațiu Han, a făcut publice, pe o rețea de socializare, imaginile cu animalul solitar. Asemenea imagini sunt destul de rare deoarece râsul se ferește de contactul cu oamenii.

„Am primit de la un prieten bun niște fotografii în seara aceasta cu …se pare, un râs văzut azi după amiază! Să fim prudenți!”, a scris Horațiu Han pe Facebook.

Elit - Gustul Desăvârșit

Râsul este un carnivor extrem de discret, care trăiește izolat și se ferește de contactul cu oamenii. Apare de-a lungul lanțurilor muntoase din sud-estul și centrul Europei, dar și din nordul sau estul continetului, până în pădurile boreale ale Rusiei, apoi Centrul Asiei și platoul Tibetan. În Europa trăiesc circa 9.000 – 10.000 de râși, iar dintre aceștia, circa 1.200 – 1.500 de indivizi trăiesc în pădurile de pe teritoriul României, figurând pe lista animalelor strict protejate.

Râsul trăiește și vânează solitar, pe teritorii pe care nu tolerează nici un alt animal adult, mai ales de același sex. Teritoriul lui variază în funcție de sursele de hrană și de densitatea populației de râși în arealul respectiv. Adulții masculi se țin la distanță unii de ceilalți prin marcarea teritoriului. Partenerii sexuali sau mama cu puii comunică printr-un mieunat melodic care străbate distanțe lungi.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO VIDEO| „S-a turnat asfalt să circule caii”: Un sat din ALBA, invadat regulat de o herghelie mare de cai, lăsați fără supraveghere

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

 „S-a turnat asfalt să circule caii”: Un sat din ALBA, invadat regulat de o herghelie mare de cai, lăsați fără supraveghere

Locuitorii unei comune din județul Alba sunt terorizați de prezența unei herghelii mari de cai care trec prin fața porților sau pe terenurile lor și care au provocat, de-a lungul timpului, pagube însemnate.

Așa cum reiese și din imaginile trimise de către un cititor ziarulunirea.ro, o herghelie mare de cai a fost filmată în zona satului Geogel, comuna Ponor, de către o femeie care denunță lipsa de implicare a autorităților, în soluționarea acestor probleme.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, aceasta nu este prima astfel de situație în care cetățenii acestei comune se găsesc, după spusele cititorului.

„Produc pagube de ani de zile și nimeni nu îi supraveghează . Sat european, cu asfalt și herghelie de cai. S-a turnat un asfalt de doi kilometri să poată circula caii”, au fost cuvintele femeii, care a trimis aceste imagini.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

UPDATE FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier pe DN 67C, Valea Sebeșului: Două ambulanțe acordă primul ajutor la fața locului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe DN 67C, Valea Sebeșului: Două ambulanțe acordă primul ajutor la fața locului

Un accident rutier a avut loc în seara zilei de marți, 24 ianuarie, în jurul orei 19.15, pe Valea Sebeșului, mai exact pe DN 67C.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis mai multe imagini de la fața locului. Potrivit acestuia accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Tău Bistra.

Din primele informații în accident a fost implicat un autoturism, iar la fața locului sunt două ambulanțe SAJ Alba.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE IPJ Alba: Un autoturism a ieșit in afara carosabilului pe DN 67 C, la kilometrul 111, iar o persoana a suferit leziuni corporale ușoare.

UPDATE: În accident a fost implicat un autovehicul care ar fi ieșit în decor. Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar o persoană cu răni ușoare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea