Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Un drum din cea mai bogată comună din ALBA se afundă în noroi, la cea mai mică ploaie: „Eu m-am săturat!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un drum din cea mai bogată comună din ALBA se afundă în noroi, la cea mai mică ploaie: „Eu m-am săturat!”

O stradă din Benic, un sat care aparține de Galda de Jos, cea mai bogată comună din județul Alba, se afundă în bălți și noroi la fiecare ploaie, lăsând mulți localnici disperați de aceste condiții.

Ziarulunirea.ro a mai scris, în urmă cu două luni, o știre asemănătoare despre starea deplorabilă a drumului, provocat de efectele negative ale vremii, însă fără ca și această situație să dea semne de îndreptare.

CITEȘTE ȘI: Un drum din cea mai bogată comună din Alba, ca în Evul Mediu

Astăzi, un cititor ziarulunirea.ro a trimis mai multe fotografii pe adresa redacției în care este înfățișat același drum, transformat într-o adevărată cursă cu obstacole pentru mașini și trecători.

„Vreau odată să se rezolve problema aceasta. După ce naiba mai votează oamenii tot același primar, dacă nu face nimic? Domnule, eu m-am săturat să văd strada asta un dezastru.”, a fost mesajul bărbatului, supărat pe starea deplorabilă a acestui drum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea