Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: STÂLPUL NIMĂNUI! Sprijinit în cabluri, un stâlp de energie pune în pericol viața locuitorilor din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecătorii și maşinile de pe Bulevardul Lucian Blaga din Sebeș sunt în pericol din cauza unui stâlp de energie electrică foarte înclinat și care se sprijină doar în fire.

Locuitorii din zonă se tem că stâlpul ar putea să cadă în orice moment și să facă victime, mai ales că prin zonă trec mulți pietoni și mașini, fiind amplasat și într-o parcare.

“Noi vrem să se refacă. Trecem pe aici, ferească Dumnezeu. Se pot rupe firele, au curent în ele și se poate întâmpla orice… e vorba și de copii, și de oamenii care trec pe aici […]. Este înclinat foarte tare și stă agățat în fire”, spun localnicii.

Oamenii se tem și că întreaga zonă va rămâne fără electricitate dacă stâlpului cade. Rămâne de aflat dacă stâlpul cu pricina aparține firmei de electricitate sau este înventariat ca domeniu public al Primăriei Sebeș. Cert este că acesta face parte din moștenirea vechii administrații a municipiului Sebeș, dar rămâne de văzut dacă edilii de acum vor lua măsuri pentru siguranța cetățenilor.

Pentru moment însă problema continuă să rămână nerezolvată, chiar dacă o tragedie s-ar putea produce în orice moment.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea