FOTO ȘTIREA TA: STÂLPUL NIMĂNUI! Sprijinit în cabluri, un stâlp de energie pune în pericol viața locuitorilor din Sebeș

Trecătorii și maşinile de pe Bulevardul Lucian Blaga din Sebeș sunt în pericol din cauza unui stâlp de energie electrică foarte înclinat și care se sprijină doar în fire.

Locuitorii din zonă se tem că stâlpul ar putea să cadă în orice moment și să facă victime, mai ales că prin zonă trec mulți pietoni și mașini, fiind amplasat și într-o parcare.

“Noi vrem să se refacă. Trecem pe aici, ferească Dumnezeu. Se pot rupe firele, au curent în ele și se poate întâmpla orice… e vorba și de copii, și de oamenii care trec pe aici […]. Este înclinat foarte tare și stă agățat în fire”, spun localnicii.

Oamenii se tem și că întreaga zonă va rămâne fără electricitate dacă stâlpului cade. Rămâne de aflat dacă stâlpul cu pricina aparține firmei de electricitate sau este înventariat ca domeniu public al Primăriei Sebeș. Cert este că acesta face parte din moștenirea vechii administrații a municipiului Sebeș, dar rămâne de văzut dacă edilii de acum vor lua măsuri pentru siguranța cetățenilor.

Pentru moment însă problema continuă să rămână nerezolvată, chiar dacă o tragedie s-ar putea produce în orice moment.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...