// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Șofer cu obrazul gros, la Alba Iulia. Și-a lăsat duba de marfă pe locul persoanelor cu dizabilități, în parcarea de lângă spital

Din comoditate şi cu mult tupeu, mulţi şoferi îşi parchează maşinile prin Alba Iulia fără să ţină seama de cele mai elementare norme rutiere. Dacă în unele situații, mașinile sunt lăsate unde nu trebuie din cauza crizei de locuri de parcare, în altele regulile sunt încălcate cu bună știință. De această dată, este vorba despre un șofer care și-a lăsat mașina pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.

Un cetățean revoltat pe șoferul ”făptaș” ne-a trimis o imagine cu dubița parcată pe locul marcat pentru persoanele cu handicap, chiar în zona spitalului din Cetatea Alba Carolina.

”Uitați  ce frumos parchează o duba de marfă  pe lor rezervat pentru persoanele cu handicap, în cetate, lângă spital! !Am chemat imediat Poliția locală !! De fiecare dată când  merg acolo, e un nesimțit  care ocupă  abuziv locul….și ….sun la Poliție! ! Doar așa vor învăța să respecte pe cei cu probleme grave de sănătate!”, ne scrie cetățeanul.

________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Șofer cu obrazul gros, la Alba Iulia. Și-a lăsat duba de marfă pe locul persoanelor cu dizabilități, în parcarea de lângă spital

  1. Handicapați 30.04.2018 la 15:43

    În Alba Iulia sunt f. mulți “handicapați” pt că locurile destinate lor sunt tot ocupate.

  2. Unu din Alba 02.05.2018 la 11:02

    Mda un om care nu are ce lucra pe acasa . Sta si se uita gura casca cine si unde parcheaza. As vrea sa ii reamintesc cetateanului ca in Alba Iulia nu prea gasesti locuri de parcare si cand dai de un loc liber nu mai e motiv de refuz . Ba mai mult intre 08.00 – 16.00 conform noii hotarari poti parca pe orice loc chiar si cu rezervare pe el asa ca treaba cu politia locala s-ar putea sa vina si sa te amendeze chiar pe tine. Am tot dispretul pentru unii ca tine. Omul o fi avut ceva treaba in zona de vreo 20-30 min . si tu iute dai la redactie sau suni la politie. Jet ! Cred ca esti un pensionar comunist care nu are ce face pe acasa!!