FOTO ȘTIREA TA: Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Alba Iulia. Cetățean: De ce regula nu se aplică pentru toți și se fac diferențe?

Nici nu a început bine ”vânătoarea” de mașini parcate neregulamentar în Alba Iulia și deja apar discuțiile. Un cititor al site-ului ne-a trimis mai multe imagini însoțite de un mesaj în care îi ”acuză” pe cei în măsură să constate staţionarea neregulamentară şi decizia de ridicare a vehiculului că fac diferențe.

Potrivit acestuia, în timp ce autospeciala ridica o mașină din zona centru a orașului Alba Iulia, la nici 10 metri un ”gipan” staționa ”domnește” pe marginea drumului.

„Dacă anumiți proprietari de autoturisme parchează neregulamentar, de ce legea nu se aplica pentru toti la fel și fac diferențe?”, ne-a scris cetățeanul.

De asemenea, un alt cititor spune că deși inițial era vorba că se ridică doar mașinile care încurcă circulația, acum au apărut alte reguli.

”Da, au început în forță și cu abuzurile… Parcă trebuiau ridicate doar mașinile care încurcă traficul. Și mai este o problemă: parcări când mai apar în Alba să nu mai fim nevoiți să parcăm în locuri interzise???”, scrie cititorul publicației ziarulunirea.ro.

Vedeți și FOTO: Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar a început ”în forță” la Alba Iulia. Joi seara, utilajul ”curăța” pasajul de pe Bulevardul Transilvaniei

FOTO/ VIDEO: Primul autoturism ridicat la Alba Iulia – ”Hingherii de mașini” au pornit la ”vânătoare”! MARE ATENȚIE unde parcați! 

Prima mașină ridicată, în Alba Iulia, a fost revendicată de proprietar, care a plătit 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Cineva 2 februarie 2018 at 11:45

Pai „gipanul” ii a lui mercur,era clar ca se fac si se vor face mari diferente si mari abuzuri cu treaba asta,pacat

Șică Mandolină 2 februarie 2018 at 11:48

Amintiti-i „cititorului” respectiv ca legea in Alba Iulia o fac HAVA si acolitii sai dupa bunul lor plac. Legile emise de Parlamentul Romaniei sunt facultative in „MUNICIPIUM HAVA-IULIA”. Credeti ca o sa se ridice vre-o masina de bashtan pedelist parcata neregulamentar in MUNICIPIUM? NICIODATA!

Mihaltan 2 februarie 2018 at 12:35

Faceti parcări si dupa ridicat i masini….e bătaie de joc…alba iulia oras ffff murdar plin de gunoaie si fara parcări …bravo primare ..nici o treaba doar sa iti veni oamenilor….ar trebui sa faci ceva ptr orasul alba

Mihai Viteazu' 2 februarie 2018 at 13:10

Inapoi in Mihalt cu tine daca nu iti place la oras

Tara lui Papura Voda 2 februarie 2018 at 12:59

Sunt curios de cate ori puneti mana pe telefon sa sunati la Politia Locala cei care lasati comentarii cu fel si fel de indicatii pe-aici !
Evident ca oamenii astia nu pot fi peste tot cu o singura autoutilitara de ridicat masini, ar fi nevoie de cate una pentru fiecare cartier…
Abia acum iese la iveala nivelul de civilizatie din comuna asta, cand se iau masuri de sanctionare a lipsei bunului simt!
Incetati s-o mai bagati pe aia cu „abuzul” si cu lipsa locurilor de parcare! E adevarat ca sunt putine in comparatie cu numarul de masini din oras, dar primaria asta nu va poate face locuri de parcare subterane/supraetajate la fiecare supermarket, institutie si cafenea pe unde va faceti unii veacul cu hoiturile voastre puturoase!
Totul s-a construit prost in orasul asta de la bun inceput!
Atat i-a dus capul pe minunatii vostrii regi sa prevada aceste lucruri! S-au gandit ca tot timpul veti circula cu calul si caruta!
Va bateti cu pumnul in piept ca vreti o tara ca afara iar cand apare vreo masura impotriva bunului simt, urlati ca descreieratii.
La fel s-a intamplat si cu radarele alea fixe acum multi ani, si cu legea anti-fumat iar acum e un abuz si ridicatul masinilor!

Agentu' 3 februarie 2018 at 12:00

Oamenii comentează pe bună dreptate! În faţa Consiliului Judeţean, Prefectură, Curtea de Apel – instituţiile cele mai „înalte”, se parcheză cu nesimţire, unii stau să se urce pe statuia lui Brătianu. Poliţiile sunt în vecinătate. Şi ce dacă? Şi atunci nu sunt unii ”mai egali” decât ceilaţi? Nu sunt legi numai pentru negrii, albii…

marius 2 februarie 2018 at 13:13

Desfaceti o roata dela masina de tot(pe partea care aveti si cv probleme ar fi mai bine) sa vedeti dupaia mai ridica asa usor masinile

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...