Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA: Podul din Cetatea Alba Iulia s-a dărâmat… a venit biciclistul și l-a luat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Podul de ”bună calitate” de la Poarta I a Cetății Alba Carolina s-a prăbușit, sâmbătă, după ce, o tânără care cobora Dealul Cetății, l-a acroșat. În urma impactului, tânăra a suferit răni și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Podul de la intrarea în Cetatea Alba Carolina, obiectiv în care s-au investit circa 70 de milioane de euro, s-a prăbușit din cauză că era de ”bună calitate” și putred.

Haz de necaz 

Calitatea lucrărilor din Cetatea Alba Iulia, și informațiile date despre autorități despre numărul de turiști, stârnesc ironii în rândul internauților

”Dacă milioanele de euro de la Uniunea Europeană au fost risipite de autorități pe niște lucrări de mântuială, cu siguranță ești din Alba Iulia”, spune un tânăr pe Facebook.

”Desteapta descriere la imagini. Bravo!!! Sa vedem la alegeri ce porcarie iese dupa atata „viata buna” in orasul asta”, este un comentariu din descrierea de mai sus.

pod Cetate04”Asta inseamna ca, usor-usor si podurile de lemn vor ceda. Lucru facut de mantuiala”, arată o altă persoană.

”Podul din Cetatea Alba Iulia s-a dărâmat… a venit biciclistul și l-a luat”, se exprimă alt tânăr.

De ironiile internauților nu au scăpat nici reprezentanții administrației locale care afirmă că în Alba Iulia sunt aproape 700.000 de turiști anual, deci aproape 2.000 pe zi (afirmația primarului Mircea Hava de la B1 ?!?!?!), deși datele statistice oficiale arată că sunt de câteva ori mai puțini, județul Alba situându-se pe penultimul loc în Regiunea Centru.

”Cam asta se intampla cand navalesc și se inghesuie 700.000 de turisti pe podul spre Cetate. Mare grija de ce va sprijiniti daca mergeti pe acolo, ca de banii pe care i-au avut la dispozitie (numa’ vreo 70 de milioane de euro), au facut si ei, saracii, ce au putut!”, scrie o altă persoană.

Sursa foto Facebook.com

[nggallery id=1949]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea