Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcare ca pe tarla, pe o stradă din cartierul Meridian

Ziarul Unirea

Publicat

în

De un an de zile un locuitor al cartierului Meridian își lasa mașina în mijlocul drumului, fără să-i pese că încurcă circulația, dovedind astfel dispreț pentru vecini, după cum sesizează un cititor al Ziarului Unirea.

parcare meridianSătul, probabil, să-l atenționeze fără succes pe șofer că strada respectivă nu este propria sa ”tarla”, și că mai sunt și alții care ar vrea să folosească drumul, albaiulianul ne-a trimis o poză, alturi de un mesaj, în speranța că opinia publică va reacționa, și-l va disciplina pe vecinul-problemă.

”Cam așa își trateaza vecinii un <<dom’ director>>, de aproximativ un an, în cartierul Meridian. Dacă ai tupeul să îi atragi atenția că încurcă circulația, ești invitat de domnia sa să circuli și pe alte străzi ale cartierului, sau pur și simplu ești făcut nesimțit”, a scris albaiulianul.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ ȘTIREA TA – Prea obișnuiți cu ”parcările nesimțite” în Alba Iulia – Un șofer și-a urcat mașina până și pe trotuarul de pe Mamut!

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!) (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Urs filmat la Cugir, în toiul nopții, la plimbare pe Râul Mic, în zona Uzinei Mecanice spre Scăunel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs filmat la Cugir, în toiul nopții: Se plimba pe Râul Mic, în zona Uzinei Mecanice Un urs a fost filmat luni noaptea, în jurul orei 00.15,  în orașul Cugir. Animalul a fost zărit de către un cetățean, pe Râul Mic,  în zona Uzinei Mecanice. Citește și: Prezența a doi URȘI semnalată în Cristești, comuna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea