Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Prea obișnuiți cu ”parcările nesimțite” în Alba Iulia – Un șofer și-a urcat mașina până și pe trotuarul de pe Mamut!

Ziarul Unirea

Publicat

în

O mașină parcată pe trotuarul de lângă pista de biciclete de pe dealul Mamut a stârnit indignarea unui cititor al Ziarului Unirea. Acesta nu înțelege de ce șoferul a trebuit să blocheze locul destinat special pietonilor, când putea parca civilizat, lângă liziera pădurii.

parcare mamutCititorul nostru ne-a povestit că, la rândul său, șoferul n-a prea înțeles care este problema și ce greșeală a comis, concluzia fiind că unii proprietari de mașini din Alba Iulia sunt mult prea obișnuiți să încalce regulile de circulație și de comportament civilizat deoarece știu că nu vor fi sancționați.

”Vedem zilnic în oraș aceleași mașini parcate pe aceleași trotuare. Dacă s-ar aplica legea, dacă s-ar da amenzi, situația nu s-ar mai repeta. Obișnuiți să nu pățească nimic dacă încalcă regulamentul chiar în buricul târgului, este normal să nu se teamă de sancțiuni. Totuși, aș vrea ca acești șoferi să înțeleagă că, pe lângă regulament, încalcă și regulile de comportament civilizat. Aceasta este o parte din greșeala pe care a comis-o șoferul care a parcat pe trotuarul de pe Mamut!”, spune albaiulianul.

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!) (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Evaluare Națională 2024: Baremul de corectare pentru Proba de Limba și Literatura Română a fost publicat oficial

Bera Larisa

Publicat

în

Evaluare Națională 2024: Baremul de corectare pentru Proba de Limba și Literatura Română a fost publicat oficial Absolvenții de gimnaziu au susținut astăzi, 25 iunie, proba la Limba și literatura română în cadrul Evaluării Naționale 2024. Subiectele și baremul au fost publicate oficial pe site-ul edu.ro. Citește și: FOTO | SUBIECTE Limba și literatura română […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea