Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Prea obișnuiți cu ”parcările nesimțite” în Alba Iulia – Un șofer și-a urcat mașina până și pe trotuarul de pe Mamut!

Ziarul Unirea

Publicat

în

O mașină parcată pe trotuarul de lângă pista de biciclete de pe dealul Mamut a stârnit indignarea unui cititor al Ziarului Unirea. Acesta nu înțelege de ce șoferul a trebuit să blocheze locul destinat special pietonilor, când putea parca civilizat, lângă liziera pădurii.

parcare mamutCititorul nostru ne-a povestit că, la rândul său, șoferul n-a prea înțeles care este problema și ce greșeală a comis, concluzia fiind că unii proprietari de mașini din Alba Iulia sunt mult prea obișnuiți să încalce regulile de circulație și de comportament civilizat deoarece știu că nu vor fi sancționați.

”Vedem zilnic în oraș aceleași mașini parcate pe aceleași trotuare. Dacă s-ar aplica legea, dacă s-ar da amenzi, situația nu s-ar mai repeta. Obișnuiți să nu pățească nimic dacă încalcă regulamentul chiar în buricul târgului, este normal să nu se teamă de sancțiuni. Totuși, aș vrea ca acești șoferi să înțeleagă că, pe lângă regulament, încalcă și regulile de comportament civilizat. Aceasta este o parte din greșeala pe care a comis-o șoferul care a parcat pe trotuarul de pe Mamut!”, spune albaiulianul.

––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!) (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea