FOTO ȘTIREA TA/ Motostivuitor „abandonat” de opt zile în drum, în spatele magazinului Profi din Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

De mai bine de 8 zile, circulația în spatele magazinului Profi din Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia este îngreunată, după ce un motostivuitor a fost practic abandonat, pe carosabil.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Dacă la început locatarii din zonă au crezut că este o situație de moment, după mai bine de 8 zile de când utilajul zace în drum, problema a devenind deranjantă, mai ales pentru cei cu mașini care vor să se parcheze, iar problema se pare că incă persistă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Un cititor ziarulunirea.ro a fotografiat motostivuitorul și a trimis imagine pe adresa redacției noastre.

“Mă întreb, este normal să rămână abandonat de 8 zile în spatele magazinului Profi din P-ta Iuliu Maniu. Stă în același loc de atâtea zile și încurcă circulația. Locuiesc în apropiere și îl văd zilnic. Putea fi pus cel puțin în parcare, nu pe carosabil”, ne-a scris cetățeanul.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419