FOTO/ ȘTIREA TA: La Baia de Arieș, gunoaiele se revarsă din tomberoane, în centrul orașului

La Baia de Arieș, gunoaiele se revarsă din tomberoane, în centrul orașului, după cum ne-a transmis un cititor al publicației ziarulunirea.ro, care a trimis și o poză doveditoare.

”Va informez ca in centrul orasului Baia de Aries se depoziteaza gunoaiele si vara nu poti sa stai in fata blocului de miros sau sa deschizi geamurile sa aerisesti in casa!!!”, ne-a scris localnicul.

El speră că făcând publică situația, autoritățile se vor mobiliza și vor face curățenie.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

baia nu-i a lui bora 6 mai 2018 at 21:13

Scarbos domnule Gheorghe Bora ce faceti….nu e destul ca ati inchis tot in Baia , dar ati transformat-o intr-un urias tomberon.

Marin 6 mai 2018 at 21:17

Întrebati-l pe fostul primar Bora că el a adus orasul in aceasta situație și trebuie sa curete locuitori după el în vreme ce el sta toata ziua cu bolnavii mintali sa-i invete cum sa-l voteze..ce zici Bora ??????

un cetatean al orasului 7 mai 2018 at 17:24

Daca dupa 6 ani de mandat a D lui PANDOR care nu a facut nimic pentru acest oras din lipsa de interes sau respect mai sunt unii care cred ca D L BORA este de vina, acest lucru ma lasa fara cuvinte cred ca aceasta conducere a primariei v a spalat mintile cu un mic si o bere ori suntem atita de inapoiati de ne meritam aceasta soarta

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...