FOTO ȘTIREA TA: Camionetă încărcată cu moloz, debarastă pe domeniul public, la periferia municipiului Alba Iulia

Tot mai multe persoane mediatizează cazuri în care cetățeni sunt prinși că aruncă deșeuri, mai ales moloz, pe domeniul public.

Un astfel de caz a fost postat sâmbătă, 9 februarie, pe rețeaua de socializare facebook. În imaginile surprinse de un cititor se observă cum o camionetă încărcată cu moloz, îl debarasează fără nici o problemă la marginea drumului, la periferia municipiului Alba Iulia, iar camioneta se pare că aparține unei firme din oraș.

Problema molozului rezultat din construcții dar și a gunoiului menajer aruncat atât în municipiu, cât și la marginea lui a devenit una dintre cele mai acute. Consilierii locali, prin hotărârile lor, ar putea schimba poate ceva, mai ales că semnale de alarmă se trimit pe temă de ani de zile în acest sens.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...