Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Cadoul” primit de oamenii unei comune din Alba: Pliante ANTI-vaccin COVID, de la un „grup de creștini ortodocși”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Cadoul” primit de oamenii unei comune din Alba: Pliante ANTI-vaccin COVID, de la un „grup de creștini ortodocși”

Locuitorii din satul Geoagiu de Sus, comuna Stremț, au primit „cadou” mai mult pliante, în cursul acestor zile, distribuite de un grup misterios de persoane.

Pliantele, semnate de „un grup de creștini ortodocși”, așa cum susține un cititor ziarulunirea.ro, care a trimis fotografii cu acestea pe adresa redacției, poartă mesaje anti-vaccin COVID-19 și, de asemenea, diverse citate și opinii de la persoane care provin, în special, din mediul religios.

Așa cum se poate observa și în imagini, îngroșat și cu litere mari, mesajul „ Vaccinul este un experiment! Nu vă vaccinați ca să nu regretați!”, însoțit de o cruce, îi întâmpină pe cititori încă de la prima pagină.

Mai mult, personajele monastice, de călugări, sunt folosite des pentru a însoți informații referitoare fie la pandemie, fie pentru a conferi un caracter „înțelept” textului folosit.

Grupul care a împărțit aceste pliante este unul necunoscut deocamdată, iar aceste mici „cadouri” pentru săteni ar putea fi, din păcate, începutul unei campanii de dezinformare mai mari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea