FOTO ȘTIREA TA. Autobuzele care fac naveta Alba Iulia-Sebeș, pline până la refuz. Pasager: “Înghesuiți ca în India”

Dacă în perioada comunistă traficul rutier a suferit schimbări minore pentru că puţini erau cei care aveau maşină personală și cei mai mulţi depindeau de transportul în comun, până în zilele noastre transportul în comun a evoluat permanent, dar oamenii tot nu scapă de aglomeraţie.

Pasagerii care fac naveta zilnic pe ruta Alba Iulia-Sebeș sunt nemulțumiți de condițiile în care circulă pe mijloacele de transport în comun aparținând unei firme din Alba.

ELIT

Un cetățean a fotografiat mulțimea de oameni înghesuită în autobus și a trimis imaginile pe adresa redacției ziarulunirea.ro: „Ruta Alba – Sebeș. Ora 17. A fost full de persoane, înghesuiți ca în India. A băgat șoferul cât a intrat. Plus ca a și mers destul de tare, să se încadreze în intervalul orar. Eu nu pre circul, cu ei. Rămân uimit cât de pasivi sunt și oamenii, și șoferul”, a scris cititorul.

„Plătim să fim duşi precum sardelele preţ de câțiva kilometri. Pe scaune stau cei norocoşi. Restul, abia îşi ţin echilibrul în picioare. În cazul unei simple frâne, riscă să ajungă unii peste alţii”, mai spune acesta.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...