Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA / Alba Iulia: Sunt șmecheri, unii au mașini de fițe și parchează unde vor mușchii lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilnic ne lovim de cei care nu înţeleg regulile de minimă cuviinţă pe care le impune traiul în societate, comunitate, iar facebook-ul a ajuns să fie plin cu grupuri sau pagini numite „Ai parcat ca un bou!”.

Lumea s-a săturat să mai înghită aroganţa unor posesori de maşini care cred că dacă au patru roţi şi un volan pot face ce vor ei și unde găsesc loc liber să se parcheze.

Și dacă părea că Primăria Alba Iulia a găsit „soluția” pentru ca șoferii să nu mai parcheze pe spațiile destinate pietonilor pe strada Avram Iancu și a montat mai mulți stâlpi, conducătorii auto găsesc în continuare variante de staționare.

Un cititor ziarulunirea.ro a surprins joi astfel de exemple de parcare în zona străzii respective: una parțial pe trecerea de pietoni, iar alta, pe trotuar, blocând atât accesul în curtea imobilului, dar și trecerea pietonilor.

[nggallery id=4654]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea