Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă” a trecut și al 13-lea val, debut pentru Noemi Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a învins în deplasare pe Știința Bacău, scor 3-0 (25-13, 25-15, 25-22), într-un meci contând pentru etapa a 9-a a turului Diviziei A1 la volei feminin.

Vicecampioana României nu a avut nicio emoție în a se impune, conducând confortabil pe tabelă (8-1 în startul celui de-al treilea parțial, în care totuși gazdele s-au apropiat la 16-18 și 19-20), cu toate că formula de start a cuprins jucătoare utilizate mai puțin în mod obișnuit. Cele mai multe puncte ale meciului au fost realizate de Jovana Cirković – 18, partida durând 63 de minute.

*Noemi Moldovan, debut-cadou

În ultimele secvențe în distribuția blăjeană a debutat Noemi Moldovan, talentata jucătoare ce a primit astfel un cadou simbolic întrucât duminică va aniversa împlinirea vârstei de 16 ani.

Echipa din „Mica Romă” are punctaj maxim cu două etape înaintea încheierii primei părți a campionatului, mai fiind la acest nivel competițional disputele cu SCM Craiova (acasă, sâmbătă, 11 decembrie), iar în ultima rundă a tîn 18 decemrbie, derby-ul extern cu CSM Târgoviște (în 18 decembrie). Echipa condusă de Stevan Ljubičić a realizat în Moldova al 13-lea succes din tot atâtea jocuri, în 4 competiții diferite.

Verificarea de la Bacău a însemnat un preambul al disputei din optimile de finală ale Cupei CEV, în deplasare în Grecia, cu PAOK Salonic (miercuri, 8 decembrie) pentru ca în 14 decembrie să fie returul în România (de data aceasta la Tg. Mureș).

Volei Alba Blaj: Nađa Ninković 10, Olga Strantzali 4, Daiana Roman 7, Sorina Miclăuș 6, Slađana Mirković două,  Jovana Cirković 18, Milica Ivković – libero; au mai intrat Iarina Axinte, Ștefania Cheluță 3, Andra Artin 5, Gergana Dimitrova 4, Victoriia Russu – un punct, Noemi Moldovan; Jovana Kocić, Andreea Ispas – libero.

Foto: Costin ALEXANDRESCU (Handbal Mania)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea