Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Spitalul Municipal Aiud a primit paturi pentru nou-născuţi de la Crucea Roşie Română, filiala Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spitalul Municipal Aiud a fost selectat de Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba pentru a beneficia de o donaţie, constând în 6 paturi pentru nou-născuţi şi 356 cearceafuri, în valoare totală de 14.492 lei.

Capacitatea secţiei Neonatologie a Spitalului Municipal Aiud este de 10 paturi, din care 5 erau vechi de 50 ani. Cele 6 paturi noi donate le vor înlocui pe cele menţionate anterior, asigurând astfel, din acest punct de vedere, condiţii la cele mai înalte standarde pentru noii născuţi din municipiul Aiud.

Pătuțurile au caracteristici specifice: Trendelenburg 0-15 grade, antitrendelenburg: 0-12 grade, inaltime reglabila: 780-980 mm, saltea, roți pentru deplasare silențioasă.

Primăria Municipiului Aiud a dezvoltat o colaborare deosebită cu Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba în urmă cu doi ani, dezvoltând programe menite să vină în sprijinul comunităţii noastre.

Mulţumim Crucii Roşii Române Filiala Alba pentru gestul frumos şi pentru contribuţia adusă municipiului Aiud.

[nggallery id=5911]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corul „Apulum” al Seminarului Teologic albaiulian, premiul I la Olimopiada Națională Corală de la Arad, cu punctajul maxim, 100 de puncte Membrii ansamblului vocal „Apulum” al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia au participat sâmbătă, 13 aprilie 2024, la Olimpiada Națională Corală – faza zonală, desfășurată la Arad. Formațiunea corală albaiuliană este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea