Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Spații verzi de peste 1.000 mp, reabilitate perisagistic la Blaj: Au fost plantați arbori, arbuști și plante floricole

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații verzi de peste 1.000 mp, reabilitate perisagistic la Blaj: Au fost plantați arbori, arbuști și plante floricole

Peste 1.000 mp de suprafață verde reabilitați peisagistic la Blaj, fiind plantați arbori, arbuști și plante floricole, a anunțat primarul municipului, Gheorghe Rotar.

Citește și: FOTO | Cum arată Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Blaj, după modernizare și reabilitare: Unitatea spitalicească, cea mai mare categorie de acreditare acordată până în prezent unui spital din România

”Așa cum am promis, au fost finalizate, înainte de data de 15 august, lucrările de reabilitare și amenajare a spațiilor verzi aferente blocurilor 19A, 19B, 18A, 18B, 33A, 33B, 21A, 21B, 21C și 21D de pe strada Erolilor. A fost reabilitată peisagistic o suprafață verde de peste 1.000 mp, unde, pe lângă gazon, au fost plantați arbori, arbuști și plante floricole.

În luna septembrie vom începe discuțiile cu proprietarii apartamentelor din blocurile 16 și 16A pentru a stabili strategia pe care o vom aborda în ceea ce privește spațiile verzi din zona acestor blocuri.

Amenajarea de zone verzi și întreținerea acestora este un obiectiv permanent al administrației blăjene! Ne mândrim cu faptul că Blajul este una dintre puținele localități din România care deține un sistem modern de întreținut spațiile verzi, în toate cartierele municipiului!

Politica noastră în ceea ce privește zonele verzi se axează pe două mari direcții: reabilitarea spațiilor verzi existente, respectiv aducerea acestora la standardele europene, și mărirea suprafeței de spațiu verde din orașul nostru, acolo unde este posibil”, a scris edilul de la Blaj pe rețelele de socializare..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Progrese în lucrările de reabilitare a străzilor din Teiuș: Noi etape pe străzile Horea, Aleea Sportivă și Cuza Vodă

Bera Larisa

Publicat

în

Progrese în lucrările de reabilitare a străzilor din Teiuș: Noi etape pe străzile Horea, Aleea Sportivă și Cuza Vodă Pe strada Horea, lucrările au intrat într-o nouă fază importantă. În prezent, se desfășoară frezarea asfaltului în zona în care urmează să se execute săpăturile pentru montarea rețelei de scurgere a apelor pluviale. Acest proiect va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea