FOTO: Spărgători de autoturisme prinși în flagrant de jandarmii aiudeni. Un bărbat de 59 de ani, din Deva, reținut și cercetat pentru tentativă la furt calificat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În data de 18. 02. a.c. în jurul orei 03. 30, în urma unui apel  112, jandarmii aiudeni au fost informați, despre faptul că pe strada Axente Sever se află două persoane care încearcă să spargă un autoturism.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Aiud s-a deplasat la fața locului, unde a surprins două persoane care au spart geamul unui autoturism, încercând să sustragă bunuri din interiorul autoturismului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La vederea echipajului de jandarmerie cele două persoane au luat-o la fugă, jandarmii reușind să prindă o persoană, M. V. domiciliat în municipiul Deva în vârstă de 59 de ani, imobilizând-o.

Au fost întocmite documentele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat iar cazul a fost predat poliției municipiului Aiud.

Ca de fiecare dată, recomandăm celor care au cunoștință de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeași promptitudine și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenție.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419