Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Șoferii din Alba Iulia, stăpâni pe trotuare. Viceprimarul Popescu: „Nu pot accepta bătaia de joc. Dacă asta e singura soluție, vom da amenzi!”

Culda Ionică

Publicat

în

FOTO| Șoferii din Alba Iulia, stăpâni pe trotuare. Viceprimarul Popescu: „Nu pot accepta bătaia de joc. Dacă asta e singura soluție, vom da amenzi!”

După ce mai mulți albaiulieni au sesizat felul în care unii șoferi își însușesc trotuarele din oraș și le folosesc pe post de parcare, viceprimarul Emil Antoniu Popescu a transmis că daca altă soluție nu există, autoritățile vor da amenzi.

„Nu pot accepta bătaia de joc la adresa pietonilor din Alba Iulia. Dacă asta e singura soluție, vom da amenzi!

Mă alătur, ca cetățean, înainte de orice, albaiulienilor care sunt profund deranjați de felul în care unii șoferi își însușesc trotuarele din oraș și le folosesc pe post de parcare. Azi, las doar câteva fotografii, făcute de curând, ca un exemplu de AȘA, NU!

Uitați-vă la poze și întrebați-vă cum ar putea circula un om sănătos pe acolo, ca să nu mai vorbesc de cei în cărucioare cu rotile, de cei cu dificultăți locomotorii, de vârstnici sau mămici cu cărucioare ori copii de mână.

Mă mâhnește atunci când, de foarte multe ori, comoditatea lasă loc lipsei de respect față de aproapele tău și când egoismul primează în fața lui „nu contează, nu mă interesează”

Le-am cerut celor de la Poliția Locală să aplice amenzi și să nu accepte nici o abatere de la lege. Mulți șoferi vor spune că locurile de parcare sunt puține. Știu și eu asta, o știu nu de anul ăsta, o știu și o văd de 10 ani de zile. Dar ce vedeți în imagini e și altceva. Care ține de bun-simț. Atunci când blochezi un trotuar, oricine ai fi, oricum te-ai numi, îți spun doar atât: primul pas către a primi respect, e să-i respecți pe ceilalți. Și, inevitabil, legea!”, a scris viceprimarul Emil Antoniu Popescu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea