Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Șofer din Alba amendat pentru transport ilegal de material lemnos, de polițiștii din Hunedoara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 80 metri cubi de material lemnos indisponibilizat şi măsuri legale aplicate de poliţişti în urma unor controale privind modul de exploatare și gestionare a materialului lemnos.

În data de 22.05.2018, ora 19.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au oprit în trafic, pe DN 74, pe raza comunei Buceş, un autotractor condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, judeţul Alba.

În urma verificării avizului de însoţire şi a cantităţii de material lemnos transportat, poliţiştii au constatat faptul că în avizul de însoţire era menţionată cantitatea de 16 mc cherestea molid şi 8 mc grinzi molid, iar în realitate volumul total transportat era de 41 mc cherestea molid şi 13 mc grinzi molid.

”Prin urmare, poliţiştii au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 3.000 de lei, iar cantitatea de 25 mc cherestea molid şi 5 mc grinzi molid (care nu era menţionată în avizul de însoţire secundar) a fost ridicată în vederea confiscării. Acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Gărzii Forestiere Judeţene Hunedoara”, precizează reprezentantul IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ Hunedoara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea