FOTO: Șofer din Alba amendat pentru transport ilegal de material lemnos, de polițiștii din Hunedoara

Peste 80 metri cubi de material lemnos indisponibilizat şi măsuri legale aplicate de poliţişti în urma unor controale privind modul de exploatare și gestionare a materialului lemnos.

În data de 22.05.2018, ora 19.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Crişcior au oprit în trafic, pe DN 74, pe raza comunei Buceş, un autotractor condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, judeţul Alba.

În urma verificării avizului de însoţire şi a cantităţii de material lemnos transportat, poliţiştii au constatat faptul că în avizul de însoţire era menţionată cantitatea de 16 mc cherestea molid şi 8 mc grinzi molid, iar în realitate volumul total transportat era de 41 mc cherestea molid şi 13 mc grinzi molid.

”Prin urmare, poliţiştii au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 3.000 de lei, iar cantitatea de 25 mc cherestea molid şi 5 mc grinzi molid (care nu era menţionată în avizul de însoţire secundar) a fost ridicată în vederea confiscării. Acțiunea a beneficiat de sprijinul reprezentanţilor Gărzii Forestiere Judeţene Hunedoara”, precizează reprezentantul IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ Hunedoara

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...